Opvoedingslessen

Opvoedingslessen

Trekt je hond aan de riem? Is je hond tijdens de wandeling 'onbereikbaar'? Komt je hond niet of moeilijk als je hem roept? Springt je hond op? Dan zijn er onze opvoedingslessen voor jullie. In een pakket van 5 lessen gaan we samen aan de slag.

 

We bepalen het trainingsdoel en daarna gaan we samen aan de slag. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de noden en behoeften van zowel de hond, de omgeving en u als eigenaar. Wij vinden jouw input, als deskundige van je eigen hond, erg belangrijk. Jij bepaalt mee het verloop van het traject. Twee verschillende eigenaren met dezelfde vraag (bijvoorbeeld om het trekken van hun hond aan de riem af te leren)kunnen een verschillend traject afleggen met verschillende oefeningen.

 

Indien blijkt dat er ook gedragsproblemen aan de orde zijn zoals verlatings-angst, agressie naar andere honden of personen, baknijd, ... adviseren we een meer intensieve gedragsbegeleiding.

 

Prijs: 150 euro voor 5 lessen van elk 45 min.

De eerste les betaal je 40 euro zonder verdere verplichten. De 2de les betaal je 110 euro en plannen we de 3 overige lessen in.

De lessen gaan door bij u aan huis of op onze locatie in Ekeren.

Extra verplaatsingskosten voor de lessen aan huis: (vanaf 10 km enkele reis vanuit Ekeren) 0,40 euro/km

 

Meer informatie of inschrijven voor de opvoedingslessen info@kynologischcollectief.be

Copyright 2018 Kynologisch Collectief - info@kynologischcollectief.be - Alle rechten voorbehouden.